Više ulica na Leštaru ovog petka bez vode zbog radova na mreži

SMEDEREVO, 4. jul 2024 – Zbog izvođenja radova na vodovodnoj mreži, privremeno će biti obustavljeno vodosnabdevanje potrošačima dela Petrijevske ulice, zatim potrošačima u višim delovima Balkanske i Starca Vujadina, kao i u delu Ulice Kneza Mihaila od raskrsnice sa Lukijana Mušickog do kraja Ulice Kneza Mihaila, u petak 5. jula od 8 do 13 časova, saopštilo je danas smederevsko Javno preduzeće Vodovod.

Istog dana, u petak, vodosnabdevanje će zbog radova biti privremeno obustavljeno i u delu Petrijevske ulice, sa pripadajućim sokacima, počev od  raskrsnice sa ulicom Zlate Kobol pa do raskrsnice sa Vinogradskom ulicom, kao i pomenutim potrošačima u višim delovima Balkanske i Starca Vujadina, u periodu od 8 do 14 časova.

Zbog otklanjanja kvara vodu neće imati u petak ni u naselju Jabukar, od raskrsnice sa Ulicom Lukijana Mušickog  do kraja Knez Mihajlove ulice,  od 8 do 13 časova. Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se oko 14 časova.

U slučaju eventualnih problema, potrebe za produženjem roka izvođenja radova, informacije se mogu dobiti od dežurne dispečerske službe JKP Vodovod na broj telefona 029/4623-743.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!